Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans tår

Det föll en ängel ner
från himmel nummer sju
med tindrande små ögon
och älskling, det var du

Det lystes upp i rummet
plötsligt blev allt klart
jag såg på dig min vän
och allt var underbart

Något som jag saknat
infann sig just där
jag visste då med ens
att jag skulle bli kär

Du föll utan vingar
rakt i min famn
och jag tog emot dig
nu var du i hamn

Tiden den var inne
nu var tiden vår
äntligen fick jag känna
kärlek i lyckans tår

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 522 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-01-25 15:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fint rim och känsla
2018-01-27

  Magica VIP
Vackert!
2018-01-26

  Salvation Pepper
Sött!
2018-01-26

  Nils-Robert
Så himla fina rader om lycka och kärlek.
2018-01-25

  Linda CH VIP
Härligt upplyftande kärlekstext. Så borde all få känna.
2018-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2018-01-25

    Lars J
Bravo!
2018-01-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just så ska
det gå till, sen
kan ju bara sitta
still och njuta
så länge man vill...
2018-01-25

  M.Eta
En ängel att älska och ära! Fint!
2018-01-25

    ej medlem längre
Precis så innerlig kärlek som alla borde få uppleva.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO