Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag lever för fort

Om jag lever för fort
Får se livet i ultrarapid
Snälla vet med dig
Jag ville aldrig lämna dig
Det var inte min mening
Men livet var underbart
Äventyren var mina
Bara mina
Leta inte efter mig
Dina skratt och dina leenden kommer att minnas
Det jag inte längre kan visa dig
Älska livet åt mig




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-24 17:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör!
2018-01-26

    ej medlem längre
jag tycker om dia texter, skriv mera. varje dag, som neil Young pappa sa. det är kul läsa dig.
2018-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är om inte de flesta av oss har ett för högt tempo.
Därav alla hjärt- & kärlsjukdomar i Sverige.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson