Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkesörter, sankhål

Gå inte för nära
myren och brunnsdjupen
kärren råkorna okända bränder
slicka torrmjölk från fingertopparna
klappa tuvullen, sileshåren
andas
gå nära
lyss nattskärrans knarrande läte
ett glödande kol i din lykta
världen är din att sjunga
kroppen att falla till snö




Fri vers av Grävling
Läst 414 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-01-24 18:07



Bookmark and Share


  J-M
Att läsa många av dina dikter lämnar mig som läsare med känslan av att befinna mig i en oas. Du är bra.
2018-01-29

  morgonstjärna VIP
vackert
2018-01-24

  Nanna X
Så ömsinta vaggsånger
2018-01-24

  objekt3
Jag hör vall
2018-01-24

  Mija Åhlander
Som en Dan Andersson, bilder av naturen som vår verkliga hemvist.
2018-01-24

  Elin Jakobsson
Jättefint formulerad!
2018-01-24

  bohemen VIP
Jag gillade: "världen är din att sjunga"!

En befriande känsla i den raden!
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling