Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt segel

 

En

framtid föds

 

och vinden vänder

 

du tar emot

mitt hjärta

 

med dina ömma händer

 

och ger mig begär

ur stundens sejdel

 

som berusar

mina tankars sista tvivel

 

när vi förevigar

vår lycka

 

med oändligt segel




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-24 19:14



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker odyssè på Kärlekens rosa ocean...
där Kärleken är det segel som alltid bär i alla lägen... i Evighet!

Fint!
2018-01-28

  Ingrid Trolle
Vacker kärlek och
vacker poesi!
2018-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvlig kärlekspoesi från din fina poetpenna!
2018-01-25

  Nils-Robert
Så vacker poesi om den fulländande kärleken
2018-01-24

    ej medlem längre
Vackra ord som smeker alla sinnen att läsa.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP