Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diskbänksrealism, piskstänkssurrealism.


Despotens pensel

 

 

Rottingen hudflänger den fåfänga drömmen; 

drapan, skrapan, hatet, gnatet mödar allt... 

Ja, den dröm du hade om att det fanns något vackert. 

Han målar grått över allt med despotens pensel 

och garvar åt din längtan efter färgglatt.  




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-24 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otäck bild och otäck innebörd i texten.
2018-01-24

    ej medlem längre
vem då? al-Assad?
2018-01-24

  objekt3
jag tror han är för beige för att garva :D
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP