Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ja. Ditt nej.


Din känsla av ” nej”
skriker utåt
där min känsla av ” ja”
vrålar inåt

Det är enda gången som
du har kvävt min röst
och lyssnat mer på dig
än på mig

men det är också den gång
då allt verkligen spelar roll




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-24 20:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag gillar din stil, babe.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP