Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällssug för en läckergom!

Jag drömmer inte om sötsaker
Där svär jag mig fri
Men den goda kvällsmackan
eller mumsiga lasagnerester.
Åh...vad gott, serranoskinka.
Matgoda bilder dansar fram i mitt sinne
levande och blinkande
som reklamtavlor.
Åh, känner nästan doften och smaken.
Vattnas i min mun likt Pavlovs hundar
Så svag jag är...
och snart håller jag mackan i min hand
och tar en synnerligen mumsig tugga.

Nej, nej, nej!
Min inre gränsvakt har bestämt...
att åtminstone ikväll
ska det inte bli något mumsande!
Gränsvakten är arg och trött på mina infall.
Gränsvakten ryter och viftar med armarna
så mina läckergomsdrömmar störs.
Gränsvakten är en sån där paragrafryttare
som jag egentligen inte gillar.
Ikväll är han högröstad och redan på dåligt humör
så jag tassar på tå
Vågar inte ens smyga i mig
en liten gobit.




Prosa av Feminaz
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-24 22:24



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Bra framförd monolog om sin inre dialog om sitt intag....
2018-01-25

  aol
Gillar som du bra fångar du sugkänslan,
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz