Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Vad talar när tiden tystnar?
vem svarar när ekot dör bort?
vad binder oss samman
när väven brister och tomrummet
slipar sin väg?






Fri vers av Margit Grell
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-24 22:28



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Din text förskjuter stjärnor och tid mot
andra rymder och tvingar en att fästa bilcken och fixera tanken, på det okända. På livets gåtor.

2018-02-24

  lodjuret/seglare VIP
litet för dimmigt i min verklighet, texten är läst och lagd till mina erfarenheter.
2018-01-28

  Nils-Robert
De universella gåtorna i poetisk form. Bra gjort
2018-01-28

    ej medlem längre
frågor är som Vågor, jag Tror +
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell