Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången

Vi sitter i varsitt badkar.
Varsitt helvete.

Vi
tänder
av.

Vi var våldsamma hundar i vinterns vrede.

Vi var nådaslag och mekanisk kärlek.

Sen orkade en av oss inte mer men det hindrade inte morgondagen från att komma.

En var en mörk stjärna

den andra elden i sanden.

Vi var främlingar i varsitt badkar.

Vi
värmde
oss.

Kyligt.




Prosa av Bjarki
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-24 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki