Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är osynlig i mitt tal

 

Jag håller tal till etern varje dag
Ibland en pamflett med ordslag
Diskuterar och reflekterar
Skriftar ord där jag reagerar
Berättar när jag interagerar
En debatt i monolog
För min text ingen såg
Jag är osynlig i mitt tal
Bor i osynlighetens dal
Viftar och tjoar på nätet
Ber er läsa med ton av förmätet
Bemöts ej i dialog i sociala rum
Tystnaden är total i alla forum
Ger mig ändock inte och tar nya tag
Skriver så pennan ryker dag efter dag

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-25 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale