Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånar en bild från google


Vill ha ljuset tillbaka.

Var är du vackra sol ?
Jag saknar dig!
Kom och värm mig nu.

Jag är så trött på detta mörker ,
vill bara gömma mig under täcket och mysa.

Om du visar dig idag , lovar jag att le hela
långa dagen.
Värmen som kommer från dina strålar
får mig att vakna pånytt.

Gör mig inte besviken nu,
utan kom och blända mig med hela ditt verk.

Min lekamen orkar inte annars,
så nu vill vi se att du skiner upp min dag!!

Gör mig hel och fyll mig med en sådan grönska
att världen sjunger!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-25 06:04



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Fint skrivet, =) ha det så bra.
MER SOL ¤ TACK
2018-01-26

    ej medlem längre
Håller med dig och din fina text - vi behöver sol, ljus och värme nu!
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP