Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slutade inte lyckligt

vi var lyckliga du och jag – en tid

men lyckliga slut på sagor
är för barn

vuxnas sagor slutar sällan lyckligt

hur blir en kärlekshistoria poesi?

vi levde inte lyckliga tillsammans
i alla våra dagar

hade vi gjort det
så hade det inte varit konst

och vad skulle jag då ha skrivit om?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-25 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP