Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mitt magsår

Jag kräker nästan
i min hetsjakt på minuter
räknar timmar som inte finns
allt jag vill göra skänker mig glädje
allt jag vill göra är det som stjälper mig
gång på gång
för när intressen blir måsten
finns inget lugn att hämta
endast prioriteringar
som jag envis som en åsna vägrar göra
Vet inte när jag ska vika mig
sluta vara så dum
och tro att jag kan göra
vad jag vill




Fri vers av Bellissima
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima