Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekundärt kränkt när folk pratar


Konsten att skapa en cirkus av samhället är inte svår. Den surrealistiska humanistkonsten är ack så enkel om du kan prata och aldrig gör några konsekvensanalyser. Det räcker att blanda ihop olika kulturer och trumfa det med att införa ett tredje kön.

Det är bara det att du glömde bort att anställa cirkusdirektören och själv har du ingen aning om hur du får ihop harmonin i föreställningen. Du skrek redan på BB tills barnmorskorna förlorade förståndet av att inte förstå meningen med dig i paradiset, men du blev glad i att synas.

Diagnoserna har haglat kring dig, men det är alltid du som känner dig sekundärt kränkt när folk pratar som om de inte vet vem du är. Det är då det tar hus i helvete och du börjar fundera på att skapa fjärde könet, men de andra barnen på BB minns att du kom ut som en global clown.

__




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-25 17:28



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Dystopi de luxe. Gillas!
2018-01-26

  Maria Marängsviss VIP
Global clown i global dokusåpa. Skrämmande och träffsäkert!
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP