Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar bara dig

Jag vill hålla dig hårt
i min famn
smeka dig ömt
och viska ditt namn

Jag vill vila lätt
mot ditt bröst
jag vill vara intill
och höra din röst

Jag vill vara en fjäril
i ditt blonda hår
jag vill vara marken
där dina steg du går

Jag vill vara luften
som lungorna andas
jag vill vara din sol
när morgonen randas

Jag vill vara vattnet
som släcker din törst
när morgonen gryr
vill jag vakna först

Jag vill ta din famn
det önskar jag mig
men mest av allt
vill jag älska bara dig

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 511 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-25 19:50



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Det vackraste jag har läst på länge. Finare än så här kan det inte uttryckas. Bokmärker
2018-01-27

  Anya VIP
Den som denna text är tillägnad måste vara glad.
2018-01-27

  morgonstjärna VIP
säger liksom Afrikas röda blomma
vackert :)

2018-01-27

  Eva Helene VIP
Så vackert och innerligt!
2018-01-26

  Salvation Pepper
Stora fina känslor!
2018-01-26

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om parkärlek och passande med två små nallar i porträttbilden :-) !
2018-01-26

  Lasseman VIP
Så vackert min vän
2018-01-26

  H.C.B
Kärleksork i drömtankarsork. En kram är en kram oavsett ifrån vem. Kram.
2018-01-26

    ej medlem längre
Som en smekande kärleksvisa i folkviseton.
2018-01-26

  StinaJ VIP
Vacker dikt om läntan och den stora kärleken.
2018-01-26

  Feliaxel VIP
Otroligt vackert och kärleksfullt
2018-01-26

  soligajag_1 VIP
Så vackra ord till sin älskling!!
2018-01-26

  Nils-Robert
Underbar dikt om äkta kärlek
2018-01-25

  aol
Underbart skaldat just som man önskar att livet alltid var,
2018-01-25

    ej medlem längre
Ord som kan få ett hjärta av sten att smälta...så vackra ord av kärlek.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO