Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i gymnasiet för ca 10 år sedan


när man bara vill fly

Som en fågels vinge skyddar du mig
Du finns där
Du bryr dig
Är det verklighet?

Lurar jag mig själv?
Kan jag någonsin förlåta mig själv?
Jag har ingen rätt att skada mig själv
Ändå gör jag det
Jag är fast
Kan inte ta mig ur
Ditt grepp

Måste
Vill
Kan inte
Men jag måste

Försvinn, smärta, försvinn

Det är inte rättvist
Men vad är?

Det är inte rättvist att andra ska behöva lida för att jag lider
Varför kan jag inte få försvinna i min ensamhet
Drunkna i mina känslor
Bara försvinna
Aldrig mer känna min smärta

Jag önskar att någon förstår
Känner min smärta
Jag önskar att du visste

Jag önskar jag kunde flyga iväg
Långt bort
Dit ingens öga når
Där inga tankar går
Där allt är tyst
Och stilla
Som ett foster i mammas mage
Lyckligt ovetandes om vad som väntar




Fri vers (Fri form) av subtitulo
Läst 610 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-25 19:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
smärta är så olika vi
att bli hel kan ta olika tid
beror på dig själv ditt tidigare
före skolan är det positivt
blir det grunden att bygga på
annars behöver du använda olika
verktyg
ett av dom är att skriva
du har börjat gå och berätta
jättefint.

2018-02-06

  subtitulo
Åh tack så mycket Marita och Bengt!
2018-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som går in som en tagg i hjärtat!
2018-01-26

  Bengt H VIP
Luddig på ett mycket skönt sätt.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

subtitulo
subtitulo