Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Flickor ! Följ inte med någon man ensam ner i en ubåt

Där under ytan på den till synes mest redbare man; vet man inte vad som kan hända

Mycket kan döljas under ytan




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-25 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP