Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet i mig


Barn har lätt att säga ” jag älskar dig”
för att de litar på oss.
De har svårt att säga ” förlåt”
då de inte ser livet i fel
annat än när vi tvingar dem.

Allt tjänar ett syfte.

Tänker att jag älskar dig
även när tilliten trubbats.
Säger förlåt för att kärleken
ska nå fran till ett syfte
men litar inte till orden.

Ser inte livet helt rätt
när du tvingar mig
att trubba tilliten
till barnet inuti

då fattas alla ord




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-25 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol