Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsvärme hud




skriva dit
sudda ut
ångra
skriva omigen
ångra sig
ångra dig
ångra mig

sudda ut
eller behålla kvar

det är inte vad jag skriver
det är att jag söker dig
att mina fingrar med sina fingertoppar längtar så
efter dig
din hud
men
de når bara datorns tangenter
eller famlar över smartphonens glasade yta
men
de söker nå dig
din hud
min hörsel lyssnar efter din ton
min blick letar efter dina ögons portar
min gestalt söker din person
min rytm jämnar sig med din

mitt öde söker sig jämsmed ditt






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-26 00:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt djup känsla i allt du skriver
söker efter .. <3
2018-03-25

  KattenKin VIP
Vackert när du söker så där i texten och skriver ut det. Poetiskt.
2018-02-09

  Ronny Berk
Sökandet... och finnandet !
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP