Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valentines Day is around the corner. So if you are secretly in love with me, now would be the time to speak up. // ord från nätet


Alla Hjärtans Dag


Februari den fjortonde, även kommersiellt kallad Alla Hjärtans Dag. Kärlekens dag iklädd i färg av röd, skall få kvinnor att smälta av en box choklad. Röda rosor i butikens gångar, mixas med geléhjärtan av hallon i ask. Beundrare som kanske står i kö, passar på att outa känslor bakom blyger mask. Företagarnas dag som ger extra klirr i kassan. Kärleksreklamen når ut i brevlådor till folk i massan.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   

Nätet går bananas med hjärtan och varma kärleksord. Säg mig, är det någon som ens är seriös där bakom skärmens tangentbord. Det är så lätt och enkelt att skrifta Amours emotioner. Men att sätta ord i fysisk handling är värre än via sfärens interaktioner. Mycket snack och liten verkstad, tycks vara den röda tråden för det flesta. Men ok, en bliver glader, ty komplimanger i form av en röd ros har lågsäsong resten av året, inte så att man är bortskämd i att med kärlekens ord få festa - hallå, hallå då tar vi nästa.

 

___________________________________

Publicerad 20170126

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-26 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale