Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gynokrati


det bästa är om mannen
nyttjas som slav

städslav, arbetsslav, sexslav


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-26 06:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det är nog kanske inte det bästa för mannen, men kvinnor har fått ta mycket slavande genom åren så förstår på ett vis din text.
2018-02-02

  objekt3
ordet du letade efter var stativ
2018-01-27

  Staffan Nilsson

Okej
Utmanade - kristna ser sin relation till Jesus/Gud precis såhär

Ingen ska klandra dig
Kvinnor finns!
Ingen har ännu visat att Jesus/Gud finns

2018-01-26

  genni VIP
För mig blir det bra så..
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP