Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räven i valkampanjen

Jag vile kommentera på face bok, kort i 2 ord. att: ”Stödjer Lasse”

men aftonbladet svarade det är spam!

Jag ser en stor häxjakt i den hela, ovärdiga kvinnor som vill tvätta bort prostitution stigma och tar ifrån  andra tiden , pengar och hedersplats  av dem kvinnor som värkligen är berättigade att  få hjälp.

Lasse Kronér till attack mot advokaten: ”Patetiskt”

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/On3MPb/lasse-kroner-till-attack-mot-advokaten-patetiskt

 

Varför vill inte Lasse ex-flickvänen göra slut och fred på en älskvärd väg?

Vad ska då de säga gifta kvinnor när de stänger relationen efter ett svårt äktenskap med barn?

Men där når inte målbiträdande advokat potta med pengar bara hos kändisar.  tänk vilket exempel på lag och straff.  

Jag ser här trenderna på den amerikanska vägen redan 100 företag är inskrivna till Sverige och spekulerar i stapeln av sexpartners vänner på karriärvägen, lyxprostituerade, besvikna vänner.

Fick då dagpraktiseraren tjänsten och vem är namnet på nattensdrottning  skönhet?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP