Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundliv i januari

Från havet

långt bortom bergen

stiger vattnet

mot himlen

 

bygger de grå

molnens land

högt över

örnar och sparvar

 

låter dropparna

fylla dammarna

tills allt

är redo

 

för de fallande

bäckarnas vår

i dagen för människor

och hundar

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-26 09:46



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin poesi om livet för alla
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP