Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
humant stillleben


Själv med mig själv


Jag är äntligen själv

efter helgerna och allt

jag har tvättat en del gångkläder

och står och stryker blusar och tröjor

radion spelar fint och stilla

jag vänder och vrider sprayar och drar

och håller

så säger jag plötsligt

Den här har hängt så slätt att

den behöver inte strykas

Sen ler jag och svarar själv


Det tycker jag också




Övriga genrer av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-26 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kommentar till sig själv får vi väl alla då och då - alltid lika välkommen!
2018-04-07

  Peter Olausson VIP
Lugn och ro i vardagen, en känsla som är en särskild njutning!

2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP