Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort sagt. Inspirerad till att skriva av något någon skrivit här. Från 2018-01-26.


Något litet om - Nivåmetet




Kanske att olika djup kan äga sin charm,
blott en kan tänka sig vistelsen där.







Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-15 21:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var djup. men gillade tanken. modet at vara där.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP