Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2018....


Krishantering




I sorgen
över den döende planeten
och
covid 19

ägnar sig människorna
åt shopping
Youtubetrams
tv serier
läppförstoring

och
att

konstruera
självkörande bilar

och

storbystade
juckande
sexrobotar

så att vi alla kan knulla dockor
i självkörande bilar

för att skingra
den störande
påträngande
pandemi
och
klimatångesten






Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-26 14:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skarpt laddat och sant... Rakt på sak, mitt där bak en träff så de börjar tänka efter kanske, hoppas kan man alltid! Bra rutet!
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP