Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yinjangyin


Min kropp är ett tempel
jag älskar dig

Älskar hur du far över fälten
i full fart
Vinden i ansiktet, tårar som rinner
Närvaron av liv, är hög då

Jag tar ett steg i taget
Medans den ena foten lämnar marken
svävar jag en stund
och krafter mobiliseras
för ett nytt steg

Jag älskar hur du orkar
uthålligheten
övertygelsen

Känslan nu är underbar
Vederkvickt

Uppfylld

Levande









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-26 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP