Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränd i bergets skreva

 

Timglaset hämtar sina sandkorn

ur öknens stormande hjärta

jag gömmer mitt ljus

under dina dykande vingar.

 

Försöker

springa tiden från mina axlar

ur hoppet

växer min framtid ljus.

 

Här finner takten sina slag

här är ingen rädsla

bränd i bergets skreva.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-26 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP