Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel person

Det är svårt att känna sig varm när regnet öser ner.
Det är svårt att tro att saker blir bra när det sällan blir det.
Det är svårt att starta om när man stannat i en uppförsbacke.
Det är svårt att vara positiv när man märkt att man är fel person.

Det är jobbigt när en vet att de rätta svaren är fel.
Det är jobbigt när en vet att filmen ser helt annorlunda ut.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-26 21:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det kan kännas så ofantligt svårt
ibland och plötsligt så
är allt fel

även om det inte är det
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream