Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt namn


Ge mig en ny garderob,
ny frisyr
och helst ett nytt namn.

Skulle välkomna
ett annat leende,
andra karriärsmöjligheter
samt ett inre lugn.

Det är helt enkelt så
att jag har svårt att hitta potential
i min egen gestalt.

Batterierna har laddats ur
och jag är tråkig, ful
och tämligen värdelös.

Det enda som kan få mig att ändra ståndpunkt
är nog den där nya frisyren
och en sjuhelvetes mängd av nya kläder.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-26 22:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
snabba dig på att spela eurojackpot. har du bankid kan du göra det online hos svenska spel. du kan vinna 900 miljoner om du har tur just nu ikväll. klockan 23.00 dras raden.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol