Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är älskad


Tack Jesus!


Tack! Tack för att du finns................. min älskade vän!




Fri vers av stefan.g
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva