Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart sko

en svart sko
mot blå byxa
lämnar märke på genomskinlig hud
en snabb sekvens
sprider skärvor på marken runt omkring
river upp såret
som försökt läka så länge
öppnar upp hålet
och släpper igenom känslor
som egentligen inte längre hör hemma i denna värld
felkopplingar bland minnesbilder
tillbaka flera år i tanken
spända muskler
åtdragna luftrör
förlorad nattsömn
allt på grund av
en blick
hotfulla dödsord
och en svart sko
som har etsat sig fast på näthinnan




Fri vers av brokensoul
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul