Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shamanen i mig har änligen vaknat!





Jag flyger med Gässen

Jagar med Rävar


Sover en stund i Björnens ide




Smeker mina kattvänner

Talar med dem om livet


Låter mig skjutas av en Varghatare

Lägger en runa för HEN


Älskar allt Gud skapat

Kommer vakta


Hädanefter!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-26 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt