Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En prognos-en föraning-en förhoppning #No more/ulvråde.


Efter Undergången



Vi kunde inte förstöra livet på allas vår jord!


Vi hann aldrig låta kärnvapen kontaminera vår jord



Vi försvann som de onödiga varelser vi är


Vi människor!




Prognos för Jorden 2060



Antalet människor 5000



Livet återkommer


Med arter som

Klarar sig



Att finnas kvar på ett av Universums

Vackraste klot!






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-26 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt