Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

???

Se inte på mig som om jag behöver det,
se hellre bort

Jag kommer inte kollapsa,
så länge det finns rinnande vatten

Jag behöver inte vara ensam för att känna mig ensam





Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-27 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen