Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst energi

Tyst energi

Mellan träden

Mellan kroppar

Undviker kylan tillsammans

Vilar blicken på dina tankar

Utan att röra varandra,

eller göra någonting som helst




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen