Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren fantasi

Hur skulle din fantasifrukt se ut
hur skulle den smaka

hur smakar fantasi

min fantasifrukt
skulle smaka
banan och äpple
med några droppar
citron
och blodapelsin förstås

vänta
jag känner igen
det här

det är ju precis
min dagliga frukost
med lite yoghurt till

fantasi smakar
verklighet

men verkligheten
är en ren fantasi




Fri vers av Petter Wingren
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 06:34



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Verklighetens olidligt fantasifulla lätthet.
Om konsten att upptäcka glädjen i vardaglig förundran.
Ta gärna en tugga till!
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren