Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ifrågasätta saker och ting

 

 

Det är bra att ifrågasätta saker och ting

hur ska man annars utveckla sitt tänkande

hur ska man annars finna annat nytt

om du inte är nyfiken och ifrågasätter.

 

Man behöver inte vara arg när man ifrågasätter

men det är bra att göra det

man har sina tankar man lyssnar på andras tankar

man tänker till och spekulerar

och man bestämmer sig för om man gillar det eller inte.

 

Här i västvärlden har vi demokrati

här får vi lov att säga vad vi vill

i och för sig säger aldrig någon någonting

men man får lov om man vill.

 

 

 

 

 

 Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 27)




Fri vers av Arnela
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-27 09:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Helt riktigt och värdefullt att skriva och tänka om! Bravissimo!
2018-02-01

  Fulbergarn
sista versen är klockren
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela