Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLANSETT

Ge mig de där friska, glansettklara vårdagarna, när den här kroppen fungerade som den skulle. Ge mig hopp om att den kommer att fungera som den ska igen.

Ja, ja...Me First And The Gimme Gimme Gimmes... Men ibland är man faktiskt sig själv närmast.

Och så långt bak i tiden som till glansettdagarna behöver man faktiskt inte gå. Det räcker med 12-13 år.

När folk ondgör sig över att man säger att det var bättre förr vill jag opponera mig. I vissa avseenden var det faktiskt bättre förr.

Nu väntar jag på döden. Eller Jesu återkomst.

 

LARZ GUSTAFSSON 27/1 2018




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2018-01-27 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP