Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i januari och ännu en lögn.


Det är en sån där dag som luras,
ljuger.
Solen skiner
och vi drömmer vår i januari.

Sedan vänder allt
och du tar tillbaka vad du sagt.

Det där om att köra på som vanligt.
Det där om att veta att det inte är bra
men att tröska på ändå.
För kanske till våren?

Kanske till våren.

Och så lurar du mig igen.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-27 14:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Vältänkt men före sin tid, det är väl april som ska luras ...
2018-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Jo tack. Det var 6 plusgrader i torsdags. Jag gick ut illa klädd och fick feber på natten.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol