Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren på väg

 

Bäcken porlar

ljuvligt och milt

Det glimtar i vyn

från vår

picknickfilt

 

Bäcken porlar

Dripp dropp hörs

Ingen sång

från fåglar

störs

 

Mossan är så

grön och fin

Nu upp dras

vårens rullgardin

 

 




Bunden vers (Rim) av Havsvind
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-27 15:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja snart så
positivt
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind