Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

 

Sorgen

tycks aldrig 

ta slut 

 

blir påmind om igen

kroppen gråter

sorgen kommer om igen

sorgen kommer åter

 

minnen har ännu inte

blivit min vän

Om igen

jag sköljs med

 

om igen

vågor fångar 

sorgetoner

till min svär 

 

vill för alltid 

vara glad 

vill inte

dras med i

nya vågor

av sorg

om igen

i livets promenad

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 15:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kämpa emot
gå inte trappan ned
kram <3
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind