Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimtar

 

Med din hjälp utifrån

nu hon älskar glädjens sång

hon älskar sig själv

och hon älskar

varje ny dags soluppgång

 




Fri vers av Havsvind
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 16:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gläds åt dagen idag
den kan vara den sista
tung är den ändock att mista


2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind