Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om extentiell ensamhet


Om och om igen

 

Nålvassa taggar pinar själens hud

Dova viskningar ur tomheten 

där skuggorna rivaliserar om den mörkaste nyans

fulländar ensamheten jag är dömd till 

men av tacksamhet böjer jag mitt huvud

då en glipa släpper in det ljuva ljuset

och jag får leva igen

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 708 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2018-01-27 17:59



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Starkt om ensamheten i Sartres tappning, bryts så frigörande av detta "men" - tacksamheten som öppnar för livet och dess nya början. "There is a crack in everything...
2018-12-04

    ej medlem längre
En mästerlig liten dikt med lyckligt slut. Snabbt flöde av poetiska ord.
2018-11-07

  Solstrale VIP
Klarhet och sans man inte trodde fanns! Mycket bra! :)
2018-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuset ger alltid nytt hopp...så bra...
2018-04-02

    ej medlem längre
Hoppfull avslutning efter att ha levt i djup ensamhet och smärta! Fint!
2018-03-28

  Ingrid Trolle
Här ser man att
du går mot ljuset
2018-01-29

  ULJO
Jag ser ljuset i tunneln
2018-01-29

  Blomma-Stjärna VIP
Möter i denna text
modet att känna
smärtsam saknad

"då en glipa släpper in det ljuva ljuset
och jag får leva igen"

2018-01-28

  Eva Helene VIP
Starka bilder av den själsliga smärtan med en hoppfull öppning mot ljuset. Mycket fint!
2018-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om mörker och ljus!
2018-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark och hoppfull text! De sista raderna berör mig !
2018-01-28

  DavidM VIP
Kraftfullt skriftat, svärta och hopp.
2018-01-27

    ej medlem längre
tungt, snyggt beskrivet
2018-01-27

  Alysse VIP
Smärtsamma ord om ensamhet
Men på slutet synes hoppets ljus
Berörande skrivet
2018-01-27

  Janina Kaminska
Dina ord kryper in under min hud och berör.
2018-01-27

    ej medlem längre
Vemodstyngda ord om en ensamhet som inte är självvald.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP