Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levnadsvisdom.


Längtan


Så börjar jag då


äntligen


att finna mig


tillrätta


i de begränsade

omständigheter

som jag hamnat i


Då jag ger Gud nuet

och ögonblickets gåva

så inträder ett tillstånd

av impulser till lycka


Det har tagit mig ett helt liv att lära




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-27 18:02



Bookmark and Share


  Ess VIP
så fint, ler här<3<3<3<3
2018-01-30

  Nils-Robert
Så innerlig text från hjärtat. Så fin glädje i dikten
2018-01-29

  Eva Langrath VIP
Klokskap
2018-01-28

  Eva Helene VIP
Så klokt och fint detta!
2018-01-28

  mare VIP
Befriande
livet lär
Gud finns
ju där!
2018-01-28

  genni
Fint.
2018-01-27

    ej medlem längre
Stora kloka ord att hämta styrka i.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP