Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Du sa..

Somna om, älskling..
Snälla somna om.
Du vet, det är bara en dröm.
Jag ligger kvar här bredvid dig, somna om..
Älskling.
Mitt i allt så leder det här mig närmre dig, men en ny morgon är på väg.
Så somna om älskling, det är bara en dröm.
Vad väntar du på?

Jag sa..

Det må vara en dröm, men det är därför jag måste hoppas.




Fri vers av KaffiTöisen
Läst 425 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-27 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
även jag gillar denna skarpt.
2018-01-31

    ej medlem längre
Den här gillar jag...som en liten kortkortnovell...vacker prosa.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

KaffiTöisen
KaffiTöisen