Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika syn på saken

Det är lustigt att se

hur olika vi människor är

En sak som en person 

kan gör vad som helst för att komma över,;

bara för att den tillfredsställer dennes skönhetssinne,

kan en annan person betrakta som rent skräp,

och inte se något som helst kulturellt eller estetiskt värde i det




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP