Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARDCORE PAWN OCH PAWN STARS

familjen gold

har blivit mina vänner

fast det är folk

jag faktiskt inte känner

och grabbarna

på stampen i las vegas

ett ställe där det

prutas och det knegas

betraktar jag

numera som bekanta

tvenne program

jag finner intressanta

för de kan skingra

tankarna en stund

när tankegången

blivit mindre sund

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2018-01-27 20:35



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja tankar kan man tanka så de blir sunda å runda! :) ibland är de kanske för grunda ... Snyggt rimmat!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP