Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbit

jag är inte skapad
för den här världen

den här världen
är inte skapad för mig

jag är som en pusselbit
från ett annat pussel




Fri vers av Tomas Karlsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-28 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP