Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk. På charter.

Vid en fransk fontän
kan jag ge mig hän
Badar naken fast Bordeaux
skräckslaget ser på
Men i min duschkabin
är jag rädd kanin
Där finns ingen rimlig chans
att få mig ur balans

På ett charterflyg
blir jag påträngande och dryg
Gör gärna bort mig när
jag svär som resenär
Men i en spårvagnskö
är jag dorsk och slö
Kliver in och ur en dörr
på samma sätt som förr

Påväg till Köpenhamn
tittar fyllot i mig fram
Kränger mer än tjugo öl
beter mig som en knöl
Men påväg till svärmors fest
sätts det fyllot i arrest
Då får jag svälja mitt manér
och spela värdig kavaljer




Bunden vers (Rim) av Botox
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-28 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox